Interiør & indretningsløsninger

Merchandise til butikker, museer og lignende - Farverige højtalere hos Marc by Marc Jacobs

MERCHANDISE

Merchandise kan være med til at skabe en helt bestemt stemning i og omkring et produkt. Hos CutLab CPH ved vi hvor vigtigt det eri at skabe noget unikt i overensstemmelse med brand og miljø. Derfor specialfremstiller vi merchandise som del af udstilling i butiksvinduer, caféer, museer og lignende. Om det handler om farvekombinationer eller formsprog er vi leveringsdygtige og skaber det du forespørger.

INTERIØR OG BUTIKSINDRETNING

Indretning har stor indflydelse på et rum og de signaler det udsender. Når standardinventar ikke nok til at skabe den helt rigtige stemning hjælper CutLab CPH med at designe og specialfremstille interiør og indretning, der passer til netop dit rum og det ønskede udtryk, hvad end det drejer sig om bolig, butik, café eller bar. Vi samarbejder med bar- og kaffegrossister og kan derfor være din samarbejdspartner omkring en komplet løsning.

Interiør og butiksindretning - Arbejdsstation hos Caffe River Training Centre
Workspace og custom inventar - Kontormiljø hos ArtLab i København

WORKSPACE OG CUSTOM INVENTAR

Et godt fysisk arbejdsmiljø er vigtigt for trivslen på arbejdspladsen og vi hjælper derfor med udvikling af de fysiske rammer for at optimere din arbejdsplads. Vores erfaringer fra tidligere workspace design projekter danner rammen og standardløsninger er derfor ikke den begrænsende faktor når det optimale arbejdsmiljø skal opnås. Kræver jeres workflow specifikke indretningsløsninger er vi leveringsdygtige og designer altid løsninger med udgangspunkt i brugskontekst.

RELATEREDE PROJEKTER

Farverige attrap højtalere til Marc by Marc Jacobs vinduesudstilling i København og Århus. Butiksindretning i København. Arbejdsstationer til Caffe River Training Centre
Special designet Cupping bord til baristakurser hos Caffe River Training Centre
Råt kontormiljø hos Artlab ved søerne. Designet af arkitekterne bag LASC Studio og udført i CNC fræst krydsfiner. Kontorindretning, Lounge

© CUTLAB CPH 2013 | ALL RIGHTS RESERVED | Dortheavej 6 | DK-2400 København NV | Info@Cutlab.dk | CVR: 34379785