Modeller & prototyper

Protptypefremstilling - Natlampen Huslys designet af Mia-Linh Tran

PROTOTYPEFREMSTILLING

Prototyper er en afgørende del af udviklingsfasen og kan bidrage med form- og funktionsforståelse. En funktionel prototype giver ligeledes mulighed for at teste brugsscenarier hos en potentiel brugergruppe. Hos CutLab CPH kender vi vigtigheden af en fungerende prototype og ved hvilken betydning det kan have for det endelige produkt og brugen heraf. Vi har teknisk baggrund samt forståelse for funktion og bruger, hvilket giver os den fornødne ballast til at fremstille netop din prototype.

MOCK-UP & MODELBYGNING

Vi kender alle taknemmeligheden af en blyant på papir. En skitse kan let se ud af en masse, mens virkeligheden forholder sig helt anderledes. Derfor kan en 1:1 mock-up eller skalamodel være med til at skabe en bedre forståelse for produktet i rummet og CutLab CPH hjælper derfor med frembringelsen af modellen. Hvad end det er produktmodeller til test, reklame rekvisitter, arkitekturmodeller eller firmalogoer er vi behjælpelige og det er derfor kun fantasien som sætter grænsen.

Mock-up og modelbygning - Spraymaling af Logo til netshoppen Everie
Fysisk realisering af 3D modeller - CNC fræsning af carbon støbeform plug til Colibri systems

FYSISK REALISERING AF 3D MODELLER

3D modeller med dobbeltkrumme overflader kan være svære at konstruere ved hjælp af almindelig værktøj. Hos CutLab CPH arbejder vi med computerstyrede bearbejdningsmaskiner og kan skabe avancerede geometrier ud fra netop din 3D fil.

RELATEREDE PROJEKTER

Huslys er udført i birkefiner og er en kombination af natlampe og hylde til børneværelset. Plads til små bøger. Carbon plug i 3D fræst i MDF Prototype af flatpack skamlen Hanger designet af Stephanie Leth Meilsøe. Skamlen er cnc fræst og kan let adskilles og hænges væk. Beslutningstrekant til management projekt for BEC

© CUTLAB CPH 2013 | ALL RIGHTS RESERVED | Dortheavej 6 | DK-2400 København NV | Info@Cutlab.dk | CVR: 34379785