Produktion & konstruktion

Produktion - Produktion af beslutnings trekanter til BEC

PRODUKTION

Kommunikation og hurtig levering kan være afgørende ved opstart af produktion. Hos CutLab CPH tilbyder vi derfor CNC fræsning og indgår gerne samarbejder om mindre produktioner af hel- eller halvfabrikata. Vi fokuserer på at levere en samlet løsning og samarbejder derfor med andre produktionssites omkring ting vi ikke selv udfører, så du kun skal henvende dig et sted.

PRODUKTIONSKLAR

Når produkter skal realiseres er produktdokumentationen altafgørende. CutLab CPH hjælper med den produktionstekniske del af dokumentationen og sørger for at CAD arbejde og tekniske tegninger er helt i top inden produktet går i produktion. Det er vores overbevisning at størrelsen af samlede udgift er styret af beslutninger i designfasen og vi rådgiver derfor ikke kun omkring æstetik og brug, men også udformning i relation til produktionsoptimering for at reducere udgifter på den lange bane.

Produktionsklar - arbejdstegning produktionsdokumentation af skrue
Kompliceret udskæring og gravering - CNC sommerfugl i birkefiner

KOMPLICERET UDSKÆRING OG GRAVERING

Står du med en opgave, der skal graveres eller kræver mere end en stiksav kan klare, så lad os hjælpe med at skære det ud. Vores in house produktion tager emner helt op 1,3 x 2,5 meter og bearbejder alle former for ikke metaliske materialer. Er du i tvivl om vi kan skære eller gravere netop dit materiale, så vær endelig ikke bleg for at sende os en mail.

RELATEREDE PROJEKTER

CrossBox - Grønne siddemoduler på Roskilde Festival. Kan genanvendes gang på gang. Specialbyggede højtalerkabinetter lakeret i højglans hvid med sorte enheder. Enhederne er kalibreret for at opnå den bedste lyd. Lad i karosseriplade til BULLITT® fra Larry vs Harry Store forsatsruder til kollegiet Studentergårdens fællessal

© CUTLAB CPH 2013 | ALL RIGHTS RESERVED | Dortheavej 6 | DK-2400 København NV | Info@Cutlab.dk | CVR: 34379785