Produkt- & konceptudvikling

Udvikling - Tegninger og skitser i udviklingsfasen samt præsentationsmateriale

UDVIKLING

Grundstenen i produktudvikling er godt ingeniørskab. Hos CutLab CPH kender vi vigtigheden af den syntese orienterede udviklingsproces og tilbyder udviklingsforløb som spænder fra research og behovsanalyse til implementering af færdigt produkt. Udvikling er ikke blot produktkonstruktion og vores baggrund i brugerdreven innovation og produktudvikling giver os den fornødne ballast til at skabe produkter og services som rammer din målgruppe i første hug.

FRA SKITSE TIL 3D KONSTRUKTION

Et vigtigt element i udviklingsfasen er den rummelige forståelse af produktet. Dette opnås kosteffektivt gennem CAD konstruktion og her er CutLab CPH din erfarne partner i produktkonstruktions- processen. Vi forvandler din skitse til 3D model og bistår i den forbindelse med produktoptimering efter alle kunstens regler. Vores baggrund i udvikling og konstruktion af sportsudstyr og medical devices danner fundamentet og kommer vores kunder til gavn når produktet kommer til produktionsfasen.

Fra skitse til 3D konstruktion af Electrolux Design Lab
Visualisering og rendering - Billede af Bodum One Cup

VISUALISERING OG RENDERING

Præsentation af dit koncept eller produkt er altafgørende for om modtageren vælger eller fravælger netop din løsning. Derfor er visualisering gennem produktrendering og præsentationsmateriale en vigtig del af den service vi udbyder og udfærdiger materiale i overensstemmelse med dit brands eksisterende udtryk eller hjælper dig med at skabe det nye unikke udtryk i forbindelse med din produktlancering.

RELATEREDE PROJEKTER

The Boot Strap - Rem til bagagerum 
på biler ved kørsel med lang last Højtaler der forstæker lyden fra smartphones. Passer til iPhone 3, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 4S, og iPhone 5. Bruger ikke batterier Universalholder til Smartphones for Endomondo. Passer til iPhone 3, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 4S og iPhone 5 CrossBox - Grønne siddemoduler på Roskilde Festival. Kan genanvendes gang på gang.

© CUTLAB CPH 2013 | ALL RIGHTS RESERVED | Dortheavej 6 | DK-2400 København NV | Info@Cutlab.dk | CVR: 34379785